Tasmanian Tiger

Als premium leverancier is Tasmanian Tiger de expert op het gebied van professionele militaire en politie uitrusting. Alle producten zijn gemaakt van de allerbeste kwaliteit en met de beste functionaliteit. Het uitgebreide ontwikkelingswerk is altijd gebaseerd op de specifieke behoeften en vereisten van de gebruikers. Van prototype tot serieproductie, alle producten worden vervaardigd in de eigen productiefaciliteiten van het bedrijf. U vindt alle producten van dit topmerk in de webshop van Gear Provider.

Filteren
Prijs
Merken
Ordenen op

Uw Tasmanian Tiger producten eenvoudig online kopen

Dankzij de eigen productiefaciliteiten van Tasmanian Tiger, bent u verzekerd van een constant hoog kwaliteitsniveau. Elke stap in het productieproces, van de aankoop van materialen tot de productie tot de eindcontroles, wordt nauwkeurig gedefinieerd en regelmatig gecontroleerd door onafhankelijke testcentra volgens internationale normen. Elk product wordt gecontroleerd voordat het de werkplaats verlaat en krijgt een serienummer dat vervolgens wordt opgeslagen in de database van het bedrijf. U kunt de producten van Tasmanian Tiger vertrouwen – overal en altijd. U kunt bij ons onder andere rugzakken, kleding en andere gear van Tasmanian Tiger online kopen.

Vertrouw op de allerbeste kwaliteit

Als het gaat om de producten van Tasmanian Tiger, gaat het om kwaliteit. Heeft u een vraag over een van de producten of over de beschikbaarheid hiervan? Neemt u dan contact met ons op. Onze experts vertellen u graag meer over de producten en hun toepassingen. U bereikt ons op via WhatsApp of Instagram.

my-account 0