Tactical clothing

Bent u op zoek naar militaire of combat kleding en wilt u deze online kopen? Dan bent u bij Gear Provider aan het juiste adres. Wij begrijpen dat zowel voor het beoefenen van airsoft als het werken als infanterist tactical clothing van groot belang is. Bij Gear Provider scoort u daarom de beste Plate carriers, combat shirts en protectable gloves van hoogstaande tactical gear merken als Mechanix Wear, Tasmanian Tiger en Viper Tactical. Ook tactical accessoires en tactical gadgets maken een deel uit van uw tactical gear. Deze vindt u dan ook in onze uitgebreide webshop.

Filteren
Prijs
Merken
Ordenen op

Militaire kleding kopen doet u in eenvoudig in onze webshop

Bent u op zoek naar de juiste combat kleding? Kleding van hoge kwaliteit, die lang meegaat en minder snel slijtage vertoont dan de standaard uitrusting? Wij begrijpen dit. Dit is dan ook de reden dat wij onze webshop hebben opgezet. Gear Provider is door én voor militairen. De militaire kleding die u kunt kopen in onze webshop is altijd van de hoogste kwaliteit. Bent u op zoek naar een specifiek item dat niet in onze webshop te verkrijgen is? Geen zorgen, wij breiden ons assortiment met de week verder uit. Met uw hulp zullen we alleen maar blijven groeien.

Vóór 17:00 uur uw combat kleding besteld, dezelfde dag verzonden

U wilt na het kopen van uw nieuwe militaire kleding natuurlijk niet te lang wachten op uw bestelling. Daarom verzenden wij uw bestelling vandaag nog wanneer u vóór 17:00 uur bestelt. Bestelt u voor een bedrag van €100,- of meer? Dan verzenden wij uw bestelling bovendien gratis. Bij vragen over onze tactical clothing kunt u contact met ons opnemen via Instagram of WhatsApp. Wij adviseren u graag over het kopen van de militaire kleding die het beste aansluit op uw wensen.

my-account 0