Patches

Bestel uw nieuwe militaire patches eenvoudig in de webshop van Gear Provider. U vindt bij ons diverse emblemen in verschillende maten en uitvoeringen. Van landvlaggen tot slogans; wij hebben het allemaal. Heeft u uw patches morgen nodig? Bestel dan voor 17:00 uur en wij verzenden uw bestelling vandaag nog.

Filteren
Prijs
Merken
Ordenen op

Het grootste aanbod aan militaire patches

Uw tactical gear is natuurlijk niet compleet zonder een aantal relevante patches. Daarom hebben wij een assortiment aan verschillende soorten patches voor u geselecteerd. Onze patches komen in diverse afmetingen en zijn per stuk te bestellen. Voor iedere wens hebben wij de passende patch verkrijgbaar. Een patch van Gear Provider kan hier natuurlijk niet bij ontbreken! Het merendeel van onze militaire patches zijn bovendien direct leverbaar.

Neem contact met ons op

Heeft u een groot aantal militaire patches nodig? Bent u op zoek naar een patch die niet op onze website verkrijgbaar is? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met u mee en zoeken naar een passende oplossing. Bovendien wordt uw bestelling gratis verzonden wanneer u voor €100,- of meer bestelt. Bij vragen over bestellingen of onze andere producten, zijn wij te bereiken via WhatsApp of Instagram. Bekijk ook alvast ons aanbod aan holsters en plate carriers.

my-account 0