Over Gear Provider

Beste bezoeker,

Welkom op Gear Provider!

Samen zijn we dit bedrijf begonnen puur uit de passie voor tactische middelen. Hieronder verstaan we een gevechtsuitrusting tot reguliere camping- en outdoor spullen. Eenieder bij ons is begonnen bij defensie als infanterist, daardoor hebben we door de jaren heen heel wat kleding en uitrustingen weten te verslijten. Slijtage zal altijd blijven, maar het één gaat natuurlijk sneller dan het ander. Veel spullen en uitrusting geleverd door defensie (de baas), zijn van massaproductie. De kwaliteit zal altijd variëren van matig tot degelijk, maar laten we eerlijk zijn, wat de baas ook levert of nog in een verre toekomst gaat leveren, jouw eigen spullen zullen altijd beter zijn.

Maak het zo gek als je zelf wilt. Kom je kijken voor een complete plate-carrier of ben je alleen op zoek naar een stel handschoenen die wat langer meegaan dan een weekje bos of OVG? Laat staan een stel kniebeschermers die daadwerkelijk blijven zitten. Wat het ook mag zijn, bij Gear Provider zullen wij je helpen. Onze webshop wordt met de week uitgebreider en met jouw hulp zullen we alleen maar blijven groeien. Als je iets op het oog hebt wat niet tussen onze producten te vinden is, kan je altijd contact met ons opnemen. Wij zullen kijken wat er op de markt beschikbaar is.

Betrouwbaarheid van de producten is natuurlijk waar wij naar streven. Om deze zo accuraat mogelijk te beschrijven zullen wij niet al te veel zeggen, hiervoor keren wij naar jullie.

Trustpilot Reviews

Facebook Reviews

Dit zal de kans op een miskoop minimaliseren en dan weten wij wat we aan onze voorraad hebben.
Natuurlijk is iedereen welkom om bij ons producten aan te schaffen en recensies achter te laten.

We hopen oprecht dat je tevreden zult zijn over jouw aankoop en mocht dat niet zo zijn, dan horen wij dat graag.

Hiervoor zijn wij Gear Provider:
“Door militairen voor militairen”.

my-account 0