Plate carriers kopen

Warrior Assault Systems Plate carriers of Chest Rigs zijn de basisuitrusting voor elke tactische gelegenheid. Zoekt u een standaard opstelling of bent u op zoek naar iets compleet modulair? Helemaal standaard of volledig voorzien, wij hebben het draagsysteem wat ideaal bij u past. U vindt bij ons alles voor het compleet maken van uw militaire uitrusting.

Filteren
Prijs
Merken
Ordenen op

Een Warrior Plate carrier online kopen

U vindt bij Gear Provider Plate carriers van diverse merken om te kopen. Onze merken variëren van Warrior Assault Systems, Tasmanian Tiger, 5.11 Tactical, FLYYE Industries tot Viper Tactical en DEFCON 5. Alle prijsklassen, bestaande uit Plate carriers die geschikt zijn voor oefeningen en uitzendingen, Airsoft, Crossfit en wat u maar kunt bedenken. Dus zoekt u Plate carriers van Warrior Assault System of 5.11 Tactical? Wij hebben het voor u!

Warrior Assault Systems Plate carriers

De Plate carriers van Warrior Assault Systems zijn één van de betere merken om te kopen. De missie van dit merk is het ontwerpen en produceren van hoge kwaliteit tactische producten, voor een prijs die de gemiddelde militair kan betalen. Door de jaren heen zijn de artikelen van Warrior Assault Systems gebruikt door toonaangevende militaire units over de gehele wereld. Wilt u een Plate carrier kopen? Dan is dit een uitstekende keus!

Bestel de producten die u nodig heeft eenvoudig online

Wilt u standaard of custom Plate carriers online kopen die wij niet in het assortiment hebben? Neem dan contact met ons op en wij gaan ons best doen voor u! U bereikt ons via Instagram of WhatsApp. Wij denken graag met u mee voor een geschikt alternatief. Ook voor vragen over onze andere producten, zoals onze camouflage kleding of combat shirts, kunt u ons hier bereiken.

my-account 0