Klantenservices

Wanneer u op een doordeweekse dag voor 17:00 uur bij ons besteld, zullen wij uw bestelling diezelfde dag nog verzenden! (mits het product op voorraad is)

Natuurlijk gaat het in samenwerking met PostNL en daarom is de levering compleet afhankelijk van hun tijdschema en beschikbaarheid. Zodra het pakket is overgeleverd aan PostNL ontvangt u zo snel mogelijk een Track&Trace code. Daarmee kunt u de bestelling zo nauwkeurig mogelijk volgen. Past het pakket door de brievenbus? Dan hoeft u hier natuurlijk niet voor thuis te blijven. Ook kunt u via PostNL zelf aangeven op welke dag en welk tijdstip u uw bestelling wilt laten bezorgen.

Al deze opties zijn beschikbaar via de PostNL url https://jouw.postnl.nl/#!/overzicht. U kunt ook de app downloaden via de Appstore of Playstore.

Voor bestellingen binnen Nederland is het vanaf €100,- gratis verzending.

Voor bestellingen naar België is het vanaf €110,- gratis verzending.

Voor bestellingen naar Duitsland is het vanaf €110,- gratis verzending.

Voor internationale verschepingen zijn alle pakketten standaard verzekerd tot €500,- ook hierbij kunt u de bestelling globaal volgen.

Meer informatie over verzending en garantie kunt ook terugvinden in onze algemene voorwaarden.

Heeft u nog meer vragen over verzendingen of andere kosten? Neem dan contact op met onze klantenservice via onze contactpagina.

my-account 0