Invader Gear

Bent u op zoek naar tactische uitrusting van Invader Gear en wilt u deze online bestellen? Dan bent u bij Gear Provider aan het juiste adres! Het Oostenrijkse Invader Gear maakt al jaren tactische uitrusting voor airsofters en militairen. De producten die het bedrijf ontwikkelt zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Het assortiment van Invader Gear is zeer divers en te bekijken in onze online shop.

Alles wat u nodig heeft van Invader Gear

Bij Gear Provider hebben wij onder andere verschillende Mag Pouches, kniebeschermers en Grenade Pouches. Daarnaast is er een ruim assortiment aan kleding via onze webshop te bestellen, waaronder broeken, shirts, Plate carriers en Chest Rigs. De kleding is in vele soorten, maten en camouflages verkrijgbaar.

Dé airsoftleverancier

De producten van Invader Gear worden veel gebruikt door airsofters. Zowel beginnende als ervaren airsofters zijn zeer te spreken over het merk. Bij Gear Provider hebben we producten van Invader Gear altijd ruim op voorraad, zodat u zeker genoeg online kunt bestellen.

Het assortiment van Invader Gear bij Gear Provider

Naast Invader Gear hebben we bij Gear Provider een nog veel uitgebreider assortiment. Producten van merken zoals Tasmanian Tiger, Web-Tex, Warrior Assault Systems en Viper Tactical zijn bij ons te verkrijgen. Gear Provider is dé webshop voor het samenstellen van een militaire uitrusting. Ons bedrijf is begonnen uit een passie voor tactische middelen. Ons voornemen: nooit meer problemen met onbetrouwbare spullen. Wij gaan voor kwaliteit. Bij Gear Provider heeft u altijd 14 dagen bedenktijd op uw producten. Alle tijd dus om goed te controleren of de producten bij u passen.

Geniet altijd van complete service

Mocht u onverhoopt toch niet tevreden zijn met uw producten, neem dan contact met ons op en wij gaan het zo snel mogelijk voor u regelen. Ons complete merkenoverzicht kunt u hier bekijken. Bent u op zoek naar een merk wat niet op onze website staat? Neem in dat geval contact met ons op via Instagram of WhatsApp. Dan kunnen we altijd kijken wat we voor u kunnen doen.

invader gear - logo
my-account 0