Invader Gear 

 

Ben je op zoek naar tactische gear van Invader Gear? Dan ben je bij Gear Provider aan het juiste adres! Het Oostenrijkse Invader Gear maakt al jaren tactische uitrusting voor airsofters en militairen. 
De producten die het bedrijf ontwikkelt zijn scherp geprijsd en van uitstekende kwaliteit. Het assortiment van Invader Gear is heel divers. Bij Gear Provider hebben wij onder andere verschillende mag pouches, kniebeschermers en grenade pouches.
Daarnaast is er een ruim assortiment aan kleding via onze webshop te bestellen, waaronder broeken, shirts, plate carriers en chest-rigs zijn via onze webshop te bestellen. De kleding is in vele soorten, maten en camouflages te bestellen.

 

De Airsoftleverancier

 

De producten van Invader Gear worden veel gebruikt door airsofters. Zowel beginnende als ervaren airsofters zijn erg te spreken over het merk. Bij Gear Provider hebben we producten van Invader Gear altijd ruim op voorraad. Dit zorgt ervoor dat we je altijd kunnen helpen als je op zoek bent naar een product van Invader Gear.

 

Het assortiment van Invader Gear bij Gear Provider

 

Naast Invader Gear hebben we bij Gear Provider een nog veel uitgebreider assortiment. Producten van merken zoals Tasmanian Tiger, Web-Tex, Warrior Assault Systems en Viper Tactical  zijn bij ons te verkrijgen.
Gear Provider is dé webshop voor het samenstellen van een militaire uitrusting. Ons bedrijf is begonnen uit een passie voor tactische middelen. Problemen met onbetrouwbare spullen is voorbij. Wij gaan voor kwaliteit.
Bij Gear Provider heb je altijd 14 dagen bedenktijd op je producten. Alle tijd dus om goed te controleren of de producten bij je passen.
Mocht je onverhoopt niet tevreden zijn met je producten, neem dan contact met ons op en wij gaan het zo snel mogelijk voor je regelen.
Ons complete merkenoverzicht kan je hier bekijken. Ben je op zoek naar een merk wat niet op onze website staat? Neem in dat geval contact met ons op. Dan kunnen we altijd kijken wat we voor je kunnen doen.

invader-gear-3
my-account 0