Betaalmogelijkheden

Betaalmogelijkheden van Gear Provider

IDEAL logo
iDEAL is een online betaalmiddel, waarmee consumenten kunnen betalen via hun eigen bank. Niet alleen webshops maar ook andere organisaties bieden iDEAL aan.
Tikkie logo
Met Tikkie stuur je een betaalverzoek via WhatsApp. In dit appje zit een link, waarmee je vrienden jou direct kunnen terugbetalen. De betaling verloopt via iDEAL, super simpel. Bovendien worden er geen transactiekosten berekend. In Tikkie zie je precies wie er al betaald heeft. En wie je nog even een reminder moet sturen.
Maestro logo
Pinnen is betalen op de vertrouwde manier. Op vrijwel alle Nederlandse betaalpassen staat al het Maestro® logo. Dus we kunnen wel stellen: pinnen doe je met Maestro®!
MasterCard logo
MasterCard is een creditcard waarmee je bij vrijwel alle winkels en onlineshops kunt betalen zonder tussenkomst van de bank. Het verschuldigde bedrag wordt achteraf per maand geïncasseerd. Met maestro is hetzelfde als betaalpas en werkt bij de winkels en pinautomaten.
paypal logo
Snel en veiliger online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord.
visa logo
Visa is uw dagelijkse partner aan de kassa in de winkel of bij het onlineshoppen. Of u nu uw dagelijkse boodschappen afrekent in de supermarkt, uit winkelen gaat in een bruisende wereldstad of in een webwinkel uw nieuwste lievelingsboek bestelt – wij staan altijd voor u klaar en zorgen ervoor dat u veilig, eenvoudig en gemakkelijk kunt betalen.
Sofort banking logo
In 2014 bundelden Klarna en SOFORT hun krachten en vormden ze de Klarna Group, Europees marktleider op het gebied van online betalen.
my-account 0